Unieke reclame kansen op de Abram van Rijckevorselweg

mrt 1, 2022

Het is al weer bijna een week geleden dat we met elkaar proostten tijdens het allereerste netwerkevent van Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij hebben genoten van ieders aanwezigheid en de gezelligheid en wij hebben na afloop veel positieve reacties ontvangen, waarvoor dank! Wij zijn nu al weer druk met het plannen van de volgende bijeenkomst. Stay tuned.

Ondertussen hebben wij niet stil gezeten; wij hebben namelijk grootse plannen voor onze mooie club. Het eerste netwerkevent was pas het begin, nu is het tijd om echt los te gaan. Daarom hebben wij een mooie aanbieding voor onze leden die je niet mag missen!

Reclame kansen op de Abram van Rijckevorselweg

Je weet toch wel dat enorme reclamebord op weg naar de Algerabrug? Daar komen maar liefst 200.000 passanten per week! Sta jij weer eens in de file op weg naar Krimpen? Dan kijk je ongetwijfeld naar de reclame die op het scherm van 12 m2 wordt getoond. Hier zien we met name nog de grotere bedrijven, zoals een McDonalds of Hello Carwash. Daar komt vanaf NU verandering in. Wij hebben per 4 april een jaar lang wekelijks 5600 vertoningen ingekocht, speciaal voor onze leden en ter promotie van Lekker Wonen in de Krimpenerwaard. Een unieke kans om het lokale bereik te vergroten!

Hoe werkt het?

  • Meld je zo snel mogelijk aan indien je interesse hebt!
  • Wij plaatsen jouw logo samen met een logo van een collega ondernemer uit de Krimpenerwaard;
  • Wij splitsen 5600 vertoningen 4 verschillende vertoningen. Dit omdat we gedurende het jaar iedereen de kans wil geven, om je logo op het grote scherm te zien.
  • Wil je 1x meedoen in een specifieke week in het jaar? Dan wordt het logo 1400x getoond per week en betaal je €95,-
  • Wil je minimaal 4 weken meedoen (niet aaneengesloten)? Dan betaal je maar €75,- per week!
  • De tekst zal zijn Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard met 2 deelnemende bedrijven en wij sluiten af met het logo van lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl

Ben jij ook geïnteresseerd in deze unieke vorm van reclame? Laat het ons weten en wij nemen telefonisch contact met je op. In verband met de planning vragen wij jou het liefste zo snel mogelijk te reageren.

Samen werken aan een lokaal sterk Krimpenerwaard. Daar doen wij het voor! 💚