Welkom bij Lekker Wonen in de Krimpenerwaard

apr 12, 2021

Wij bespreken de tofste items op het gebied van ‘lekker wonen’ voor jong en oud én nemen je mee naar de hotspots van de Krimpenerwaard. Wij willen Lekker Wonen in de Krimpenerwaard onder de aandacht brengen in de breedste zin van het woord. Denk aan informatie met betrekking tot activiteiten, winkeliers, huizen, interieurstyling, enzovoorts. Wat maakt het voor jou lekker wonen in de Krimpenerwaard?

Vanaf mei zijn wij te zien en te horen op RTV Krimpenerwaard
Natuurlijk wil je niks missen over dit mooie Krimpense initiatief! Vanaf mei starten de commercials op RTV Krimpenerwaard en de eerste uitzending vindt plaats op woensdag 19 mei. Lekker Wonen in de Krimpenerwaard komt iedere twee weken met een nieuwe aflevering en wordt dagelijks drie keer uitgezonden op RTV Krimpenerwaard. Het programma zit boordevol dagelijkse inspiratie voor lekker wonen in de Krimpenerwaard. Wij interviewen lokale ondernemers, genieten van de mooie omgeving en bespreken interessante topics die je niet wil missen! Geïnteresseerden voor een interview of commercial in Lekker Wonen in de Krimpenerwaard kunnen zich alvast melden via 👉 info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl