Nieuwe Ondernemersclub: Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard

okt 4, 2021

Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard is opgericht met als doel: ondernemers ontzorgen en verbinden. In navolging op het populaire tv programma Lekker Wonen in de Krimpenerwaard is de ondernemersclub uit verschillende ervaringen ontstaan. De organisatie fungeert als verbinder tussen ondernemers en de gemeente. Dit bied veel voordelen voor alle midden- en klein ondernemers in de Krimpenerwaard.

Heel vaak zien wij dat ondernemers uit de Krimpenerwaard buiten de regio opdrachten vervullen en vice versa. Wist je dat er dagelijks maar liefst 850 bedrijfsauto’s de Krimpenerwaard verlaten via de verschillende uitvalswegen en er ruim 650 bedrijfsauto’s op het zelfde moment de Krimpenerwaard binnen komen?

Omdat wij merken dat er soms door een gebrek aan bekendheid nog te weinig lokaal zaken gedaan wordt, hebben wij het initiatief genomen om een ondernemersclub op te richten. Een lokale vacaturebank, snelle reactie op vragen aan de gemeente, promotie voor jouw onderneming en gezellige netwerkevents en borrels zijn slechts een greep uit de voordelen voor ondernemers die lid willen worden.

Klaar voor de start… af!
De organisatie van Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard heeft een sterke ambitie voor het creëren van bewustwording en het stimuleren van lokaal zaken doen. Met een groot aantal ondernemers zijn wij in november 2021 afgetrapt. Samen sterk is het uitgangspunt.

‘’Er valt lokaal nog veel te halen en er is al lange tijd behoefte aan een verbindende schakel tussen de gemeente en lokale ondernemers. Wij willen alle ondernemers uit alle dorpskernen met elkaar verbinden en ontzorgen op het gebied van gemeentelijke zaken, zoals vergunningen en overige specifieke (aan)vragen.‘’

Wat kunnen wij voor ondernemers betekenen?
De organisatie bestaat uit een aantal enthousiaste ondernemers. Naar aanleiding van directe acquisitie hebben wij al een groot aantal deelnemers geworven en inmiddels hebben wij 400 leden. Wij zijn er voor ondernemers uit de Krimpenerwaard. De leden van Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard bieden wij:

+ Snelle reactie op (aan)vragen bij de gemeente

Alle vragen vanuit ondernemers worden binnen 4 weken beantwoord. Wij treden op als tussenpersoon, zodat jij je ondertussen gewoon kan bezig houden met jouw primaire werkzaamheden.

+ Een gratis online vacature bank

Ben je op zoek naar een nieuwe collega en vind je het belangrijk dat deze persoon uit de Krimpenerwaard komt? Op www.lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl heb je de mogelijkheid om gratis jouw vacature te plaatsen. Wij brengen de vacature voor je onder de aandacht bij iedereen in de Krimpenerwaard!

+ Online promotie voor jouw onderneming

Als lid van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard krijg je een banner op de website bij iedere relevante branche waar je producten of diensten onder vallen. Hierin wordt direct gelinkt naar jouw eigen website en het aanbod.

+ Sponsoring en offline promotie

Bij allerlei verenigingen in de Krimpenerwaard promoten wij het concept door middel van een sponsoring bord van 6 meter! Hierop plaatsen wij ook de deelnemende bedrijven.

+ Toffe events in de Krimpenerwaard

Wij organiseren een aantal keer per jaar de leukste netwerkevents van de Krimpenerwaard op dé hotspots van de Krimpenerwaard, zoals Aan de Dijck in Bergambacht en Café De Kwayste Niet’ in Krimpen aan de Lek.

+ Stijging lokale klanten en/of opdrachten

Contacten leggen met lokale ondernemers, het aanboren van nieuwe kansen en opdrachten en het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden.

+ Algemene bewustwording omtrent lokaal ondernemen

Het bevorderen van lokaal zaken doen waardoor we o.a. het verkeer in de gemeente Krimpenerwaard ontlasten.

Zowel ondernemers uit de gemeente Krimpenerwaard als de gemeente Krimpen aan den IJssel behoren tot onze club. Leden van de Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard betalen voor een lidmaatschap een geringe jaarlijkse bijdrage. 

Vanaf november maken wij de verschillende leden bekend. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn en Facebook en houd onze website www.lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl in de gaten.

Heb je vragen of wil je graag direct aanmelden? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl