Vice Wereldkampioen Gerrie Geelen naar Krimpense vereniging

mei 12, 2021

Dames en heren, we hebben groot nieuws..

Meervoudig Nederlands biljartkampioen Gerrie Geelen gaat spelen in de Krimpenerwaard! Gerrie Geelen gaat spelen bij biljartvereniging OVA in Krimpen aan de Lek en neemt ook deel aan de competitie. De Krimpense topbiljartster is elke twee weken op dinsdag avond te bewonderen in Café de Kwayste niet in de Sporthal de Walvis in Krimpen aan de Lek. Bovendien zal Gerrie Geelen onze biljartvereniging OVA vertegenwoordigen op de kampioenschappen.

Voorzitter van biljartvereniging OVA, Marco Goudswaard, is erg blij met de komst van Gerrie Geelen. ´Hoog tijd om de biljartsport uit het slop te trekken na de corona periode.´ In het verleden hebben Marco Goudswaard en Gerrie Geelen samen gespeeld en vanwege de goede band die zij hebben heeft Marco onze Krimpense topbiljartster weten over te halen om te komen spelen bij de Krimpense vereniging. De competitie start in augustus.