De mooiste Oranje-straat van de Krimpen-award

mei 25, 2021

Is jouw straat al Oranje gekleurd voor het EK voetbal deze zomer? Geef je dan nu op voor de mooiste Oranje-straat van de Krimpenerwaard!

Hang allemaal de vlag buiten en kleur je straat oranje. Niks is te gek! #MaakAllesOranje Welke straat gaat de mooiste Oranje straat van de Krimpen-award winnen? Na afloop van het EK voetbal selecteren wij de mooiste Oranje-straat van de Krimpenerwaard!

Meedoen met deze fantastische straatversierwedstrijd? Maak kans op dé mooiste Oranje-straat van de Krimpen-award en jouw straat wordt gefilmd én uitgezonden bij Lekker Wonen in de Krimpenerwaard op RTV Krimpenerwaard.

  1. Maak een foto van jouw mooie Oranje-straat (in de Krimpenerwaard)
  2. Deel jouw foto en straatnaam met Lekker Wonen in de Krimpenerwaard op Facebook of stuur je foto via mail naar: info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl