De derde aflevering

jun 16, 2021

Bekijk nu de derde aflevering van Lekker Wonen in de Krimpenerwaard! Wist je dat Kluswijs Schoonhoven veel meer is dan alleen een bouwmarkt? Daarnaast plaats Noblet Beveiliging preventieve beveiliging bij voetbalvereniging Dilettant. Koos Rook Financiële Diensten is hét allround advies kantoor in de Krimpenerwaard.  Kick Collection vertelt je alles over trends in het interieur en daarnaast blikken we graag terug op de hooibouw in Opperduit. Bij Aafke geeft je handige planten tips én vertelt je hoe je zorgt voor meer kleur in jouw interieur. Daarnaast heeft Bij Aafke nog iets leuks voor je, namelijk een doe het zelf actie met Dried & Slik Flowers in kleibolletjes. Boom Tweewielers geeft uitleg over het gebruik van e-bikes en speedpedelecs in de Krimpenerwaard. Wie heeft de mooiste oranje straat van de Krimpenerwaard? Jij kan nu jouw stem uitbrengen voor de mooiste Oranjestraat van de Krimpen-award!