Winnaar bekend van de mooiste Oranje-straat van de Krimpen-award

jun 30, 2021

Wie heeft de mooiste Oranje-straat van de Krimpen-award gewonnen?
We hebben er lang op moeten wachten, we keken er enorm naar uit, maar helaas, het is weer voorbij.. Aan de Krimpenerwaard heeft het in ieder geval niet gelegen, want ALLES WAS ORANJE! Wij willen iedereen die hieraan heeft meegewerkt onwijs bedanken. Wat een sfeer in de Krimpenerwaard!

Er kan er maar รฉรฉn de winnaar zijn…
Jullie konden de afgelopen weken stemmen op jouw favoriete oranje straat. Inmiddels hebben we alle stemmen geteld en met stipt op nummer 1 staat…

Groenhove, Weide en Griend in Stolwijk GEFELICITEERD jullie winnen de ๐Ÿ† ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜–๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜’๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ-๐˜ˆ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ 2021

Wij nemen contact op met de prijswinnaars. Natuurlijk hopen we met het WK volgend jaar weer prachtig versierde oranjestraten te zien in de Krimpenerwaard!