De vierde aflevering

jul 3, 2021

Bekijk nu een nieuwe aflevering van Lekker Wonen in de Krimpenerwaard. Met een bezoek aan WMW, met maar liefst 4 winkels in Lekkerkerk op het Raadhuisplein. Doe vervolgens inspiratie op voor keramische tegels in de prachtige showroom van De Bruin Tegelwerken in Stolwijk. Tot en met zaterdag 3 juli vind de Fietsopstap week plaats. Boom Tweewielers in Berkenwoude en B. van der Velden Tweewielers in Krimpen aan den IJssel vertellen waarom zij meedoen aan Fiets Opstapweek in onze gemeente. Passie voor Parket vertelt over de mogelijkheden voor het leggen van nieuwe, unieke vloer en over trends zoals een visgraat vloer. We fietsen door de Krimpenerwaard met Swijnenburg & Valk Makelaardij om te praten over het taxeren van huizen. Graag blikken we ook nog even terug op de prachtig versierde oranje straten in de Krimpenerwaard. En wist je dat we een KoeKaasRoute hebben in de Krimpenerwaard? Leuke activiteit voor jong en oud! Bekijk alvast een kaas-demonstratie om in de sfeer te komen.