De vijfde aflevering

jul 14, 2021

Bekijk nu een nieuwe aflevering van Lekker Wonen in de Krimpenerwaard. Met deze week een bezoek aan Kick Collection in Lekkerkerk. Daarnaast nemen wij een kijkje in de hoofdvestiging van Boom Tweewielers in Berkenwoude en spreken we met de nieuwe filiaalmanager. Den Boer Groenprojecten vertelt over de lopende projecten in de Krimpenerwaard en laat zien met welke materialen zij werken. De Groot & Wonen Slapen in Lekkerkerk geeft je graag een aantal tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe vloer. Hoe werkt het leggen van een nieuwe vloer en waarom zou je dit uitbesteden aan een vakman? Renate de Groot vertelt je er alles over!Koos Rook Financiële Diensten geeft in deze aflevering tips en adviezen over verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Als laatste brengen we een bezoek aan een van de bekendste interieurstylisten van de Krimpenerwaard: Angeline Kommer van Kluswijs Schoonhoven.