Nieuw: Voetbalschool Krimpenerwaard

jul 30, 2021

Gek op voetbal?! Meld je dan nu aan! De 1e officiele voetbalclinic van Voetbalschool Krimpenerwaard start op vrijdag 3 september 2021

Voor wie?
Voetbalschool Krimpenerwaard organiseert deze unieke voetbalclinic voor alle jeugdige voetballers vanaf 4,5 jaar, jongens en meisjes, leden en niet-leden, binnen regio Krimpenerwaard. 

Waar staan wij voor?
De voetbalschool is gericht in het prikkelen van de jeugd, om meer binding en saamhorigheid te creëren binnen de club & regio. Het lanceren van een nieuw, uniek traject in een veilige leeromgeving, waarin kinderen van verschillende niveaus de mogelijkheid krijgen om hun talenten te laten zien!

Hoe ziet zo een voetbalclinic eruit?
De voetbalclinic is gebaseerd op een rouleringssysteem met verschillende onderdelen. De spelers trainen in groepsverband en worden ingedeeld met hun leeftijdsgenoten. Voetbalschool Krimpenerwaard legt nadruk op de belangrijkste voetbal facetten zoals; coördinatie, passen, trappen, kappen, draaien, acties, afwerken en verdedigen/aanvallen in een partijvorm. Elk onderdeel duurt ongeveer 15 minuten lang en er staat minimaal 1 trainer per groepje voor de begeleiding. De trainers zijn pro-actief, enthousiast, ervaren en vakbekwaam. Dit betreft specifieke begeleiding in het kader van de algehele ontwikkeling vanuit NextGen Academy!

Waar?
Clinic vindt plaats op het complex van vv Dilettant in Krimpen aan de Lek.

Wanneer?
vrijdagavond 3 september vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur.

Wat is het aanbod?
De clinic is gratis!

Aanmelden via voetbalschoolkrimpenerwaard@gmail.com


Vv Dilettant en NextGen Academy hebben de intentie uitgesproken om Voetbalschool Krimpenerwaard in het leven te roepen.  Maak kennis met, Yassine Belghar & Caner Yalamoglu, de oprichters van NextGen Academy; Caner Yalamoglu: Een ex-professionele voetballer van Feyenoord en Kasimpasa uit Turkije. Hij heeft zijn opleiding genoten bij Feyenoord Rotterdam en heeft zijn debuut mogen maken in het 1e. Echter heeft een chronische blessure roet in het eten gegooid wat betreft zijn professionele voetbalcarrière. Hij kent zijn weg naar de profvoetbal en weet wat er gevraagd wordt inzake het mentale en fysieke aspect. Heeft ondanks zijn jonge leeftijd al 7 jaar ervaring als (prive) voetbaltrainer, gezien zijn activiteiten met Voetbalschool Smithoek en NextGen Academy. Momenteel actief als trainer van vv Smitshoek JO17-1 en is in bezit van de UEFA-Youth C cursus. Hij heeft kennis in het trainersvak en implementeert zijn expertise in het ontwikkelen van jeugdspelers.

Yassine Belghar: Een echte voetbaldier en sportfanaat die veel clubs heeft staan op zijn palmares. Hij heeft in zijn jongere jaren gevoetbald bij Sparta BVO en op zijn 23e mogen voetballen bij de Graafschap. Hij heeft echter de knoop doorgehakt met het oog op een maatschappelijke carrière. Dit seizoen nog actief als voetballer bij vv Smitshoek 1, hoofdklasse en momenteel trainer van vv Smitshoek JO17-1 samen met Caner. In het trainersvak bezig met zijn UEFA-Youth C cursus en gezien zijn activiteiten met Voetbalschool Smitshoek en NextGen Academy bergen van ervaring als (prive) voetbaltrainer.

Doelstelling Voetbalschool Krimpenerwaard
Het is algemeen bekend dat een interne voetbalschool bedoeld is om intern de kwaliteit van de trainingen te verbeteren en spelers te ontwikkelen binnen de club. Het doel met voetbalschool Krimpenerwaard is echter een plan op grootschalig niveau! Het lanceren van dit nieuwe, unieke traject zorgt ervoor dat alle jeugdige voetballers binnen regio Krimpenerwaard, de gelegenheid krijgen om hun kunsten te laten zien bij een regionale voetbalschool met een hoge kwaliteitsgraad. Iedereen in beweging brengen, monitoren, samenbrengen en ontwikkelen, zowel intern als extern, lid of geen lid! Voor alle jeugdige voetballers binnen de regio, prestatief of recreatief, is dit de uitgelezen mogelijkheid om de volgende stap te maken in de persoonlijke ontwikkeling.
 
Waarom vv Dilettant?
Het faciliteren van voetbalschool Krimpenerwaard en de ondersteuning van de trainers van de voetbalschool  zorgt voor een kruisbestuiving met de jeugdopleiding van vv Dilettant, dit zal bijdragen aan de ontwikkeling van spelers en kader. Uiteindelijk zal dit de totale jeugdopleiding nog sterker maken.
 
De visie van de jeugdopleiding van vv Dilettant: een krachtige, aansprekende en kwalitatief hoogwaardige jeugdopleiding.
 
Waarbinnen een duidelijke opbouw in ontwikkeling aanwezig is van onze spelers, deze is herkenbaar in de manier van trainen en de wedstrijden die we spelen.
 
We willen dat alle spelers van ieder niveau met plezier trainen en voetballen.