De zevende aflevering

sep 9, 2021

In deze aflevering brengen wij een bezoek aan Gallery 62 in Krimpen aan den IJssel. Hier kan je terecht voor zonwering, raamdecoratie, behang, complete fotowanden, vloeren en accessoires. Vervolgens krijgen we een rondleiding door het kantoor van Koos Rook Financiële Diensten. Wij nemen je ook mee naar de Zomerfair in Schoonhoven. Beleef jouw nazomer in de Zilverstad, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 september. Daarnaast interviewen wij Twan van Passie voor Parket. Hij vertelt over de mogelijkheden voor het renoveren van een vloer of het leggen van een nieuwe vloer. Wist je dat er een zuivelautomaat staat in Vlist? Hier kun je o.a. melk uit de melktap halen. Nieuwsgierig hoe boeren in de Krimpenerwaard aan de slag gaan met een balenpers? Je ziet het in onze nieuwe aflevering!