Voetbalschool Krimpenerwaard trapt af

sep 11, 2021

Afgelopen vrijdag (10 september) was de aftrap van Voetbalschool Krimpenerwaard bij Voetbalvereniging Dilettant in Krimpen aan de Lek. Ruim 40 kinderen uit de hele Krimpenerwaard deden mee met de voetbalclinic onder leiding van NextGen Academy.

NextGen Acadamy is een gespecialiseerde voetbalschool uit Barendrecht. De trainingen worden aangeboden door Ex Sparta speler Yassine Belghar en Ex Feyenoord speler Caner Yalamoglu. Zij bieden de kinderen veel uitdagingen en trainen ze op belangrijke voetbal skills, zoals techniek, (loop)coördinatie en kracht. Het doel is om als speler completer te worden want, voetbal is een ontwikkelsport.

Alle voetbalfacetten komen aan bod, denk aan aannemen en passen, snel voetenwerken, dribbel vorm met veel kap bewegingen, loopcoördinatie met sprongen en de bal, schieten op doel en natuurlijk kleine partijtjes. De kinderen waren super fanatiek, ze hebben hard getraind en vooral heel veel plezier gemaakt!

Voetbalschool Krimpenerwaard is er voor alle jeugdige voetballers vanaf 4 jaar, voor jongens en meisjes en voor leden en niet-leden van Voetbalvereniging Dilettant. De spelers trainen in groepjes van 6 en worden ingedeeld met hun leeftijdsgenoten.

Heb jij de ambitie om je voetbal skills naar een nóg hoger niveau te brengen? Is voetballen jouw passie en wil jij graag groeien naar de top? Meld je dan nu aan voor Voetbalschool Krimpenerwaard! Aanmelden kan vóór 30 september via voetbalschoolkrimpenerwaard@gmail.com