Nieuw: Voordeelpas Lekker Wonen in de Krimpenerwaard

okt 19, 2021

De afgelopen weken zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met iets nieuws, namelijk met de ‘Voordeelpas Lekker Wonen in de Krimpenerwaard’. Met deze voordeelpas profiteer jij van kortingen of leuke acties bij diverse lokale ondernemers. Ben jij ook benieuwd naar de voordeelpas en hoe jij korting krijgt? Lees dan snel verder!

Met maar liefst 120 leden staan we vanaf november aan de start van onze Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Een groot aantal ondernemers uit de gehele Krimpenerwaard hebben zich inmiddels aangemeld en de verwachting is dat dit aantal blijft stijgen. Normaliter zul je bij een ondernemersclub met name denken aan Business-to-business, maar ook voor Business-to-consumer marketing hebben wij nu iets tofs bedacht!

Wij introduceren: Voordeelpas Lekker Wonen in de Krimpenerwaard

Bij alle deelnemende bedrijven en winkels in de Krimpenerwaard kun je de voordeelpas gratis ophalen vanaf 15 november, nadat je jouw gegevens hebt achter gelaten op de inschrijf bon. Direct ontvang je de voordeelpas met allerlei leuke kortingen en acties van alle deelnemende winkels. Nieuwsgierig naar de kortingen bij onze partners? Blijf op de hoogte via onze social media kanalen en de website www.lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl

Geniet van het voordeel!
Denk aan voordeel bij de lokale bakker of bloemist, een actie van het tuincentrum of aannemersbedrijf, etc.

Ook partner worden?
Geïnteresseerden ondernemers kunnen zich nog steeds aanmelden via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl