Gezocht: Vrijwilligers in de Krimpenerwaard

okt 22, 2021

Vrijwilligers zijn belangrijk. De vraag naar vrijwilligers en actieve inwoners van de Gemeente Krimpenerwaard neemt toe. Hulp van vrijwilligers bij (sport)clubs, verenigingen, evenementen en cultuur in de Krimpenerwaard is hard nodig. Het platform Lekker Wonen in de Krimpenerwaard zet zich daarom in om vrijwilligers te werven en een database te creëren van beschikbare vrijwilligers binnen de gemeente.

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten? Dan heb jij het hart op de juiste plaats en zijn clubs en (sport)verenigingen in de Krimpenerwaard hard naar jou op zoek! Wegens een groot tekort aan vrijwilligers in onze regio, wordt het risico steeds groter dat verenigingen de planning niet meer rond krijgen of evenementen helaas niet door kunnen gaan. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Kom jij in actie?!

Ben of ken jij een timmerman of klusser die met pensioen is, maar zich graag wil inzetten als vrijwilliger voor allerlei klusjes bij (bijvoorbeeld) de lokale voetbalvereniging? Of ken je iemand die nieuw is komen wonen in onze gemeente en het leuk zou vinden om zich als vrijwilliger in te zetten bij een lokale club of vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilliger worden?
Iedereen die zich op een bepaalde manier wil inzetten is van harte welkom! Wij nodigen je uit om je aan te melden voor onze database met vrijwilligers.

Meld je aan via mail (info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl) en vermeld daarbij jouw naam, telefoonnummer en beschikbaarheid. Kom je tijd tekort om (structureel) iets te beteken? Laat het ons gerust weten. Heb je een specifieke interesse, wens of een specialisatie? Vermeld dit ook in de mail zodat wij jou passend vrijwilligerswerk kunnen bieden.  

Volg ons op social media en houd onze website www.lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl goed in de gaten, hier vind je straks leuke en sociale activiteiten voor vrijwilligers waar je direct op kan reageren.