Sinterklaasfeest in winkelcentrum Crimpenhof

nov 2, 2021

zaterdag 13 november om 11.00 uur komt Sinterklaas met de stoomboot aan in Krimpen aan den IJssel. Hij komt aan wal bij de halte van de Waterbus in de Stormpolder en brengt daarna de 3 winkelcentra in Krimpen aan den IJssel een bezoekje, hij zal starten in winkelcentrum Crimpenhof. Vanaf 12.30 uur zijn Sint en zijn Pieten in het winkelcentrum en barst er een vrolijk Sinterklaasfeest los.

Het is heel erg fijn dat we Sint weer mogen verwelkomen, maar zijn bezoek is uiteraard met inachtneming van de coronaregels georganiseerd. Daarom lopen Sint en zijn Pieten een rondje door het winkelcentrum en kunnen even stil blijven staan voor een selfie of een foto, dus vergeet niet een camera of mobiel mee te nemen. Sinterklaas moet helaas om 13.00 uur weer verder naar zijn volgende afspraak, maar dán kunnen de kinderen meedoen aan leuke activiteiten.

Vanaf 13.00 uur kunnen ze op verschillende locaties in het winkelcentrum knutselen, puzzelen en meedoen aan een circus workshop. De kinderen mogen een stempelkaart ophalen en deelnemen aan de 3 activiteiten. Wanneer ze alle activiteiten goed hebben afgerond mogen ze een presentje halen bij het Pieten-cadeau-huisje. Dus kom zaterdag 13 november naar Crimpenhof want het belooft weer een mooi kinderfeest te worden!

Kijk voor meer informatie op de website van Crimpenhof: https://www.crimpenhof.nl/ of op de Facebook pagina.