Samenwerking met RTV Krimpenerwaard

jan 4, 2022

Wist je dat er 6000 bedrijven in de Krimpenerwaard zijn, waarvan een groot aantal op zoek zijn naar personeel uit de Krimpenerwaard? Samen met RTV Krimpenerwaard willen wij jullie bewust maken van lokaal werken, onder andere om de uitvalswegen in de Krimpenerwaard te ontlasten.

Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met RTV Krimpenerwaard! Onze lokale vacaturebank is nu ook te zien op de goed bezochte website van RTV Krimpenerwaard 🚀 met openstaande vacatures van Luijten Verwarming en Installatie, Albert Heijn Wiersma, Stinis Lifting Equipment, Droomvlucht Slaapcomfort, Willemse verhuis- en montagediensten en nog véél meer!

Bekijk hier onze vacaturebank op de website van RTV Krimpenerwaard: https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/bericht/vacatures/

Meerdere instanties volgen! Mis het niet en houd onze socials in de gaten voor alle ontwikkelingen.