All you need is love in Krimpen

jan 25, 2022

Met Valentijnsdag voor de deur is dit dé kans om een videoboodschap op te nemen in de All You Need Is Love caravan. Bij de meeste mensen is deze caravan bekend uit het gelijknamige televisieprogramma van Robert ten Brink. Op zaterdag 5 februari staat de caravan op het Raadhuisplein bij winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel.

Het Raadhuisplein, aan de kant van het gemeentehuis, wordt ook wel het Trouwplein genoemd. Dit is dan ook de perfecte locatie voor de All You Need Is Love caravan. zaterdag 5 februari tussen 10.00 en 17.00 uur krijgt iedereen de kans om in de caravan een videoboodschap op te nemen.

Het kan een videoboodschap zijn voor een geliefde, maar bijvoorbeeld ook een lief bericht voor opa en oma die door Corona de kleinkinderen al lang niet meer hebben gezien. Het mag zelfs een filmpje zijn voor collega’s, vrienden of de buren, het maakt niet uit voor wie de boodschap bedoelt is, zolang deze maar wel liefdevol is.

Grijp deze unieke kans om een videoboodschap op te nemen in de énige échte All You Need Is Love caravan. En voor wie durft; trek de stoute schoenen aan en neem een boodschap op voor een anonieme liefde… ‘Will you be my Valentine?’

De videoboodschap wordt na de opname direct gemaild naar het opgegeven emailadres. De boodschappen zijn privé en worden niét gedeeld via de social media kanalen. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.crimpenhof.nl/ of op Facebook.