Unieke netwerkborrel

feb 3, 2022

Op woensdag 23 februari organiseren wij voor onze leden het allereerste netwerkevent van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij hebben een splinternieuwe, unieke toplocatie weten te strikken, om alle ondernemers uit de Krimpenerwaard met elkaar te verbinden én te amuseren. Ben jij er bij?
 
Heel vaak zien wij dat ondernemers uit de Krimpenerwaard buiten de regio opdrachten vervullen en vice versa. Wist je dat er maar liefst 6000 ondernemers in de Krimpenerwaard actief zijn? Omdat wij merken dat er soms door een gebrek aan bekendheid nog te weinig lokaal zaken gedaan wordt, hebben wij het initiatief genomen om een ondernemersclub op te richten. Natuurlijk horen daar ook gezellige netwerkborrels bij en eindelijk mag het weer! Daarom pakken wij meteen groots uit…

Locatie: Hollywood Event Center Rotterdam (tegenover de Kuip)
Waan je in de wondere wereld van Max Verstappen en stap bijvoorbeeld in één van de 24 simulatoren en ervaar hoe het is om als een echte F1 coureur over het circuit te racen. Hollywood Event Center is één van de grootste leisure centers van Nederland, met ruim 4000 m2 aan leisure activiteiten. (Wellicht ook leuk voor een bedrijfsfeestje of personeelsuitje!)

Waarom hebben wij gekozen voor deze unieke locatie in Rotterdam? Met de huidige corona maatregelen is het een uitdaging om een netwerkborrel te organiseren voor onze 300 leden, maar wij konden niet meer wachten. Een vaste zitplaats is verplicht en daarom is een grote locatie noodzakelijk. Uiteraard gaan wij in het vervolg onze verschillende lokale horeca ondernemers bezoeken. Dit is pas het begin!

Het programma
16:30 uur            Inloop
17:00 uur            Ontvangst met een drankje
17:15 uur            Ondernemer aan het woord
17:30 uur            Netwerken en activiteiten
19:00 uur            Einde netwerkborrel

Het is toegestaan om na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief te blijven. Gezelligheid kent geen tijd! Hollywood Event Center is geopend tot 22:00 uur.
 
Informatie
Bij binnenkomst ontvangt ieder lid 3 munten voor drankjes (bier, wijn, fris, koffie en thee) én wij verzorgen lekkere hapjes.
 
Adres: Cor Kieboomplein 513, 3077 MK Rotterdam
 
Parkeren bij de Kuip is gratis en je wandelt binnen 1 minuut naar de toffe locatie.

Aanmelden is verplicht
Voor onze leden is deelname gratis. Ben je nog geen lid van de ondernemersclub, maar wil je wel graag deelnemen? Informeer dan snel naar de mogelijkheden via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.

Aanmelden graag onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl