Valentijn Gift Party Crimpenhof

feb 3, 2022

Vorig weekend stond de All You Need Is Love caravan op het plein, maar winkelcentrum Crimpenhof heeft nóg een liefdevolle actie. Aangezien het bijna Valentijnsdag is gaan we nog even door met het verspreiden van liefde. We nodigen iedereen uit om naar de Valentijn Gift Party te komen.

Zaterdag 12 februari staat op het Van Vlietplein in het winkelcentrum een setting om verliefd op te worden. Vanaf 12.00 uur kan iedereen meedoen aan de Valentijn Gift Party.

Doe op deze dag een aankoop bij één van de winkels in Crimpenhof, bewaar de kassabon en ga daarmee naar de hostess. Op vertoon van de kassabon en na het invullen van een deelnamekaartje, kan iedereen meespelen.

De gelukkige prijswinnaars ontvangen direct hun prijs. Elk uur is er een trekking, de eerste is om 13.00 uur. Dus doe mee en maak elk uur kans op mooie prijzen, zoals bijvoorbeeld bloemen, bonbons of een fashion cadeaubon. De prijzen zijn van diverse ondernemers uit Crimpenhof en natuurlijk geven zij de Valentijn Gift Party prijzen met liefde weg!

Reden genoeg dus om zaterdag 12 februari te komen shoppen in Crimpenhof, zeker nu je ook gezellig een kopje koffie of een lekkere lunch kunt nuttigen!

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.crimpenhof.nl/
of op Facebook: https://www.facebook.com/winkelcentrumcrimpenhof