Subsidie voor scholing van medewerkers

feb 4, 2022

Hebben collega’s moeite om het VCA-certificaat te behalen? Begrijpt niet iedereen de werk- of veiligheidsinstructies? Of lukt het collega’s soms niet om digitaal te werken? Investeren in taal, rekenen of digitale vaardigheden loont!

Van 1 januari tot en met 28 februari kan de Tel mee met Taal-subsidie aangevraagd worden. Als werkgever kunt u subsidie aanvragen voor scholing. Vanuit het Taalpact Krimpenerwaard willen we u hierbij graag ondersteunen.

Kunt u hulp gebruiken? Neem dan contact op met Paula Adelaar, Stichting Lezen en Schrijven. Zij is bereikbaar via het e-mailadres paulaadelaar@lezenenschrijven.nl en telefoonnummer 06-15056819. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met Corine de Haij van het Taalhuis Krimpenerwaard, onderdeel van de Bibliotheek Krimpenerwaard via taalhuis@debibliotheekkrimpenerwaard.nl.