Exclusief voor alle inwoners van de Krimpenerwaard – Hollywood Event Center Experience Card

feb 17, 2022

Hollywood Event Center Rotterdam is the place to be! Met ruim 4000 m2 aan unieke activiteiten, zoals race simulatoren, escape rooms, interactief darten, shuffleboarden, curlen op een kunstijsbaan, poolen, hilarische spellen op de interactieve beerpong tafel en nog veel meer. Er is genoeg te beleven en voor ieder wat wils! Lekker Wonen in de Krimpenerwaard waardeert speciaal voor alle inwoners van de Krimpenerwaard de Experience Card op met maar liefst €30,-!

Dubbel genieten van de activiteiten bij Hollywood Event Center Rotterdam!
Ontdek het grootste leisure center van Rotterdam! De sfeer is hier fantastisch, je bent écht een avondje uit! En daar zijn we allemaal wel aan toe… Alle inwoners van de Krimpenerwaard mogen daarom dubbel genieten van de unieke activiteiten bij Hollywood Event Center Rotterdam. Wij verhogen jouw tegoed op de Experience Card met €30,-!

Jij betaalt €50,- en ontvangt maar liefst €80,- om vrij te besteden bij Hollywood Event Center in Rotterdam.

Hollywood Event Center in Rotterdam vind je op 1 minuut loop afstand van de Kuip, waar je tevens gratis kunt parkeren. De HEC Experience Card is te besteden op alle leisure activiteiten en in de horeca, daarnaast ontvang je per mail regelmatig exclusieve aanbiedingen.

Hoe werkt het?

  1. Klik hier om de HEC Experience Card te bestellen
  2. Vul het formulier met NAW-gegevens in
  3. Vul onderaan bij ‘’message (optioneel)’’ de code ‘’KRIMPENERWAARD80’’ in
  4. Je ontvangt na afloop een bevestigingsmail
  5. De HEC Experience Card wordt binnen 2 werkdagen verstuurd

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Neem contact op met de redactie en wij helpen je verder!