Fien & Teun in Winkelcentrum Crimpenhof!

feb 18, 2022

In de voorjaarsvakantie, op woensdag 2 maart, is het feest in winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel. Voor de kleintjes is deze middag namelijk een Meet & Greet met Fien & Teun die rechtstreeks van de boerderij komen. De kinderen kunnen met Fien & Teun op de foto en daarnaast kunnen ze gratis een glittertattoo laten zetten en zich laten schminken.

Fien & Teun zijn in Crimpenhof voor vier Meet & Greets van elke keer een half uur. Namelijk om 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur. De kinderen kunnen op deze tijden met Fien en Teun op de foto, vergeet niet een fototoestel of smartphone mee te nemen! Daarnaast kunnen ze zich laten schminken als een vlindertje, een bijtje of een ander favoriet boerderijdier. En om het feest helemaal compleet te maken kunnen ze ook nog een mooie glittertattoo laten zetten. Alle activiteiten zijn gratis deze middag.

Fien & Teun zijn te zien op Van Hoorne KIDS TV (Youtube) én ze hebben zelfs een eigen film; Het Grote Dierenfeest, te zien op Netflix. Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen en ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond, schaapjes Mike & Molly en Stip de pony. Op de boerderij leren het boertje en boerinnetje van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Kijk voor meer informatie op de website van de Crimpenhof of op Facebook.