Pakketwand in winkelcentrum Crimpenhof

feb 18, 2022

Vorige week is in winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel een pakketwand geplaatst. De pakketwand maakt het mogelijk voor consumenten om gemakkelijk en wanneer het hen uitkomt, een pakketje af te halen, te verzenden of te retourneren.

De hoge stijging van het aantal verstuurde pakketten vraagt om efficiënte bezorgmethodes. Met een onbemande pakketwand van -de Buren- kan de consument op een gemakkelijke manier een pakket afhalen, verzenden of retourneren.
Doordat de pakketwand onbemand is kan de consument op elk gewenst moment, tijdens de algemene openingstijden van het winkelcentrum, gebruik maken van de pakketkluizen.

Hiermee biedt het winkelcentrum een extra service, niet alleen kunnen de bezoekers van Crimpenhof winkelen en hun boodschappen doen, maar zij kunnen nu ook meteen pakketjes ophalen, verzenden of retourneren. De pakketwand bevindt zich bij de ingang van de Albert Heijn in winkelcentrum Crimpenhof.

Meer informatie over het gebruik van de pakketkluizen: https://www.deburen.nl/consument/