Luijten Omloop van de Krimpenerwaard

mrt 9, 2022

Wij organiseren op 11 juni 2022 de allereerste editie van de Luijten Omloop van de Krimpenerwaard.

Een wielertocht voor zowel de recreatieve, geoefende en fanatieke toerwielrenners. De gehele opbrengst (inschrijfgeld 15 euro p.p.) komt ten goede aan Giro555 voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Doe jij mee of kom je de wielrenners aanmoedigen?

Tijdens de Luijten Omloop van de Krimpenerwaard komen verschillende ex-prof wielrenners samen om de mooie toertocht te fietsen. De verschillende tochten gaan door het fraaie natuurgebied van ons mooie Krimpenerwaard en over onze dijken met uitzicht op de Lek. Geniet van de mooie omgeving. De verschillende routes zijn fantastisch! De Luijten Omloop van de Krimpenerwaard start bij het mooie bedrijfspand Luijten in Lekkerkerk (Verlengde Luijtenstraat 4) tevens vind hier het evenemententerrein plaats én de finishlijn voor alle routes. Ga voor meer informatie naar: www.omloopvandekrimpenerwaard.nl

Samen in actie voor Oekraïne! 💙💛