Buurtsportcoach bij Team Sportservice Krimpenerwaard

mrt 10, 2022

Team Sportservice Krimpenerwaard is per 1 mei op zoek naar een enthousiaste en actieve Buurtsportcoach bij Team Sportservice Krimpenerwaard voor 24 uur p/w

Scoren in het hetzelfde doel

Wil jij deel uitmaken van een winnend team dat iedere inwoner uit de Krimpenerwaard maximaal wil laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt? Heb jij ook een passie voor bewegen en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de sport? Lees dan snel verder.

Ben jij ons transferdoelwit?

Zie jij ook de immense maatschappelijke waarde van sport en bewegen voor het sociaal domein? Wil je meebouwen aan sterke en vitale sportaanbieders en de kennis en competenties van je directe collega’s vergroten? Ben jij in staat om samen met onze maatschappelijke partners de niet actieve inwoner uit te dagen om te gaan bewegen? Help jij kinderen in hun zoektocht naar een sportieve uitdaging?

Ben jij in staat partijen binnen dit werkveld met elkaar te verbinden en ben je nieuwsgierig naar de laatste lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen? Onze transferperiode is geopend!

Jouw positie binnen het team

Als buurtsportcoach kom je te werken in een aantal kernen van de gemeente Krimpenerwaard dat wordt gecoacht en ondersteund door een teammanager. Samen werken we aan de vitaliteit van de gemeente, helpen we elkaar, ondersteunen we onze partners en bezorgen de inwoners plezier in bewegen.

Je bouwt gericht aan een netwerk en gebruikt dit om proactief op zoek te gaan naar kansen. Naast de samenwerking met collega’s werk je ook samen met partners als de gemeente Krimpenerwaard, NOC*NSF, Jeugdfonds Sport & Cultuur, het sportakkoord en alle sportbonden.

Naast het bedienen van de Krimpenerwaardse sportaanbieders, houd jij je intern bezig met het doorontwikkelen van ons aanbod. Hoe beter het aanbod aansluit bij de behoeften van de inwoners, hoe meer maatschappelijke impact we kunnen maken. Jouw werk doet ertoe!

Jouw inzet wordt beloond

We bieden je een salaris op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in schaal 8 van de CAO sport. Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. Hybride werken is eerder regel dan uitzondering. Onze Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.

Team Passie voor Sport en Bewegen

Het team Krimpenerwaard bestaat uit vier gedreven sportievelingen en is onderdeel van Team Sportservice Zuid-Holland. Onze Zuid-Hollandse club bestaat momenteel 24 medewerkers én we zijn groeiende. We zijn ook actief in Noord-Holland en Utrecht. In totaal werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Er is in ieder team een duidelijke structuur met doorgroeimogelijkheden. Wil jij in de toekomst onze captain worden? Let’s go!

Voer voor je motivatiebrief

Extra skills? Verborgen talenten? Laat het ons weten!
We worden bijvoorbeeld extra blij van mensen met interesse en ervaring op het gebied van:

  • Commerciële vaardigheden
  • Verenigingsadvisering
  • Kwetsbare doelgroepen
  • Presenteren
  • Een netwerk in de sportwereld of het sociaal domein
  • Beweegvriendelijke leefomgeving

Transferperiode

De transferdeadline is op donderdag 17 maart om 15.00 uur. De gesprekken vinden plaats in week 12 (van maandag 21 maart t/m vrijdag 25 maart)

Wel een passie voor sport & bewegen, maar twijfel je over de inhoud van deze rol? Kijk snel op welke posities we nog meer versterking nodig hebben:

Ben jij de versterking die wij zoeken? Laat je zaakwaarnemer dan jouw C.V. en motivatie (video, tekst, geluid, of anders) uploaden via onderstaande button Solliciteer. Omdat we jouw sollicitatie goed en snel willen behandelen is het fijn als je via de button solliciteert.

Heb je vragen over de vacature, neem contact op met Gert-Jan Klop via 06-23945573 of gjklop@teamsportservice.nl.