Ondernemer aan het woord: Growth Hack Smart

mrt 17, 2022

In onze nieuwe rubriek ‘ondernemer aan het woord’ interviewen wij onze leden. Wij stellen je voor aan ondernemers uit de Krimpenerwaard en vertellen over hun expertise, een speciale actie of een bijzondere prestatie die zij onlangs geleverd hebben. Deze maand geven wij het woord aan Daan Sondervan, oprichter van Growth Hack Smart, gevestigd in Schoonhoven.

Daan verdiept zich al sinds 2008 in online marketing. Hij volgde naast zijn werk bij Defensie een cursus over mobile advertising en was meteen enthousiast over de (meetbare) resultaten die hij wist te realiseren. De 48-jarige ondernemer leert nog iedere dag. ‘’Mijn missie is om mensen bewust te maken niet stil te staan in deze moderne tijd. De kracht van het internet is enorm en vandaag de dag hebben we te maken met onderwerpen zoals crypto-currency, metaverse, NFT’s en digitaal vastgoed.  Een nieuwe wereld die zich snel ontwikkeld en waar we niet in achter kunnen blijven. De consument omarmt het internet. Als bedrijf moet je daarin mee. Stilstand is achteruitgang’’.

Daan woont sinds zijn 10e in de Krimpenerwaard. Hij geniet hier met name van de rust en de landelijke omgeving. Lokale bekendheid en lokaal zaken doen zijn de voornaamste redenen dat hij lid is geworden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. ‘’En hoe meer zielen, hoe meer vreugd!’’

Wat wil je als ondernemer betekenen voor anderen ondernemers uit de Krimpenerwaard?

‘’Ik creëer een online belevenis voor lokale ondernemers. Met Micro Geautomatiseerde Diensten maak ik het ook voor de kleine ondernemer mogelijk om online marketing in te zetten. Ik wil met deze volledig klaargemaakte digitale diensten ondernemers daadwerkelijk verder helpen met hun online zichtbaarheid, hun online reputatie en ze helpen aan extra omzet door online inzet. Daarom heb ik een speciale aanbieding gelanceerd op mijn website voor maar 10 ondernemers uit de Krimpenerwaard. Wees er snel bij, want vol = vol!’’

Waar zijn klanten jou het meest dankbaar voor?

‘’Ik denk altijd mee met de klant, ik adviseer en heb een helikopter view. Ik analyseer goed waar de klant op dat moment staat en waar ze heen willen. Met een stappenplan gaan we aan de slag en we zorgen continu voor tijdwinst. Ontzorgen is uiterst belangrijk voor ondernemers die een drukke business hebben’’.

Welke diensten bied je aan?

‘’Ik ga terug naar de basis. Geen maatwerk, want dat is voor de kleine ondernemer vaak te kostbaar.’’ Growth Hack Smart bied diensten aan die zijn gericht op een specifieke niche, denk aan schilders, nagelsalons, slotenmakers, hoveniers, etc. Regelmatig komen er nieuwe niches bij. Een Lokaal Sociaal Nieuwsbrief, Lokaal Sociaal Berichten en Lokaal Sociaal Google Mijn Bedrijf zijn slechts een greep uit een aantal diensten die Daan levert. Kortom, je kan bij Growth Hack Smart terecht voor online zichtbaarheid, e-mail marketing maar ook voor het instellen van chatbots en online billboards. 

Ga voor meer informatie over de speciale aanbieding voor ondernemers uit de Krimpenerwaard naar: https://www.growthhacksmart.nl/lwwikdkw/