Netwerkborrel leden Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard

mrt 31, 2022

De uitnodigingen zijn de deur uit! Alle leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken verwelkomen wij op donderdag 12 mei in de sfeervolle tuin en veranda van Eetcafé de Nar in Lekkerkerk.

Na een succesvolle eerste editie van onze netwerkborrel zijn er weer veel nieuwe leden aangesloten. Het belooft dan ook weer een gezellige netwerkborrel te worden met veel nieuwe gezichten! Ben jij er bij?

Aanmelden is verplicht
Leden kunnen zich aanmelden onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl

Wij hopen natuurlijk op mooi weer op donderdag 12 mei, maar mocht dat niet het geval zijn dan verplaatsen we de borrel naar het restaurant van de Nar.

Het programma
16:30 uur Inloop
17:00 uur Ontvangst met een drankje
19:00 uur Einde netwerkborrel
Uiteraard kun je na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief gezellig blijven voor een drankje en een hapje. Eetcafé de Nar sluit om 22:00 uur haar deuren.

Informatie
Bij binnenkomst ontvangt ieder lid 3 munten voor drankjes (bier, wijn, fris, koffie en thee) én wij verzorgen lekkere hapjes.
Parkeren kan voor de deur van de Nar en is gratis. Is het volle bak rondom de Nar? Er is ruime parkeergelegenheid achter het gemeentehuis.

Adres
Kerkweg 12, 2941 BM Lekkerkerk

Samen werken aan een lokaal sterk Krimpenerwaard. Daar doen wij het voor! 💚