Lokale ondernemers aan het woord: ID Wear

apr 28, 2022

In onze nieuwe rubriek ´Ondernemer aan het woord´ interviewen wij leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij stellen je voor aan ondernemers uit de Krimpenerwaard en vertellen over hun expertise, groei, lokale aanbiedingen of een bijzondere prestatie die zij onlangs geleverd hebben. Deze maand geven wij het woord aan Harm Offereins, één van de oprichters van ID Wear, gevestigd aan de Stormsweg in Krimpen aan den IJssel.

ID Wear werd 20 jaar geleden opgericht door twee vrienden vanuit een zolderkamer en is sindsdien uitgegroeid tot dé dienstverlener op het gebied van bedrijfskleding. Vanuit hun vestiging in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel bedienen zij met hun webshop www.idwear.nl klanten door het hele land, van Groningen tot Maastricht.

Vaak denken we bij bedrijfskleding aan de industrie zoals overalls, maar bij ID Wear shop je ook een complete zakelijke outfit zoals overhemden, blouses, rokken, jurken, colberts en blazers. ID Wear B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen én produceren van bedrijfskleding en promotionele kleding. Denk hierbij aan werkkleding voor allerlei beroepsgroepen, maar ook promotionele kleding voor bijvoorbeeld evenementen of studentenverenigingen. ID Wear heeft alles in eigen beheer, zij bedrukken en borduren en dat maakt dat ze korte lijnen hebben en snel kunnen leveren. In uitzonderlijke gevallen is zelfs een levering binnen 24 uur mogelijk.

Duurzaamheid is de onderscheidende factor. ID Wear heeft een ruim aanbod duurzaam geproduceerde bedrijfskleding; circulair ontworpen en gemaakt van gerecycled materiaal en organisch katoen. Hiermee reduceert ID Wear haar ecologische voetafdruk.

Waar ze het meest trots op zijn? ´´Op 20 jaar lang continuïteit en tevreden, loyale klanten´´ vertelt Harm. ´´Wij zijn online goed vindbaar, maar doen ook graag lokaal zaken. Klanten in de omgeving rijden met gemak even bij ons langs voor een kop koffie en met regelmaat organiseren we een buurtbarbecue samen met ondernemers op de Stormsweg. Vanwege ons lokaal verbindende karakter zijn wij lid geworden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken Krimpenerwaard en komen wij graag in contact met lokale ondernemers.´´

Nieuwsgierig naar het ruime assortiment van ID Wear? Ga naar https://www.idwear.nl Naast bedrijfskleding kun je ook voor relatiegeschenken en seizoensartikelen bij ID Wear terecht! Heb je vragen of specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact op met Harm.