Lokale ondernemers aan het woord: Willemse Verhuizingen

mei 24, 2022

In onze nieuwe rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ interviewen wij leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij stellen je voor aan ondernemers uit de Krimpenerwaard en vertellen over hun expertise, groei, aanbiedingen of een bijzondere prestatie die zij onlangs geleverd hebben. Deze maand geven wij het woord aan Dick en Els van Willemse Verhuizingen in Lekkerkerk.

Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn, Willemse Verhuizingen weet wel raad. Het Lekkerkerkse echtpaar Dick en Els Willemse begon in 2003 hun verhuisbedrijf Willemse Verhuizingen en zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Krimpenerwaard. Met maar liefst 20 vakmannen en 18 verhuiswagens variërend van klein tot groot, van personenauto’s en bestelbusjes tot vrachtwagens en verhuisliften verzorgen zij allerlei soorten verhuizingen. Denk hierbij aan particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, seniorenverhuizing, maar ook het tijdelijk opslaan van de inboedel behoort tot de mogelijkheden. Willemse Verhuizingen heeft een enorme opslagcapaciteit op zowel het Industrieterrein in Lekkerkerk als in Polsbroek.

Voor Willemse Verhuizingen is geen uitdaging te gek! Zij doen ook projectverhuizingen en verzorgen in verkiezingstijd het logistieke gedeelte voor de gemeente. ‘’Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat zijn we ons goed bewust. Klanten waarderen ons om de korte lijnen, onze service en flexibiliteit.’’

Dick en Els wonen boven het bedrijf aan de Voorstraat in Lekkerkerk, met uitzicht op de Lek. ‘Het is hier prachtig wonen en iedereen kent elkaar, dat maakt het voor ons Lekker Wonen in de Krimpenerwaard’ – legt Els uit. ‘Binnen de ondernemersclub heerst een verenigingsgevoel en het lokale marketing concept spreekt ons erg aan. Dat is ook de reden dat wij lid zijn geworden’ – vult Dick verder aan.

Willemse Verhuizingen is momenteel hard op zoek naar extra mankracht en daarom maken zij ook gebruik van de digitale vacaturebank voor leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Ben jij geïnteresseerd geraakt in een functie als verhuizer of chauffeur bij hét verhuisbedrijf in de Krimpenerwaard? Solliciteer direct!