Netwerkborrel Ondernemersclub bij Pannenkoekenhuis Onder de Molen in Bergambacht

jun 8, 2022

Na twee succesvolle edities van onze netwerkborrel bij allereerst Hollywood Event Center in Rotterdam en vervolgens de Nar in Lekkerkerk, hebben wij nu weer een gezellige borrel georganiseerd bij een lokale ondernemer. Wij nodigen graag alle leden van Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard uit op donderdag 7 juli bij Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht. 

Adres
Molenlaan 16, 2861 LB Bergambacht

De ondernemersclub breidt zich in rap tempo uit en wij willen dat iedereen de kans krijgt om met elkaar verbinding te zoeken, om te netwerken én om kennis en ervaringen te delen. Dat doen we natuurlijk weer op een prachtige locatie en onder het genot van een lekker drankje en hapje, dit keer in Bergambacht.

Ben jij er bij op donderdag 7 juli? 

Aanmelden is verplicht
Graag aanmelden onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl of middels een reply. Wil je graag een introducee ondernemer meenemen? Dat kan! Laat het ons even weten. 

Het programma
16:30 uur            Inloop
17:00 uur            Ontvangst met een drankje
19:00 uur            Einde netwerkborrel

Uiteraard kun je na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief gezellig blijven voor een drankje en een hapje. Pannenkoekenhuis Onder de Molen sluit om 21:00 uur haar deuren.