Lokale ondernemer aan het woord: Monique van Wensveen van Everycolor

jun 15, 2022

In onze rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ interviewen wij leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij stellen je voor aan ondernemers uit de Krimpenerwaard en vertellen over hun expertise, groei of een bijzondere prestatie die zij onlangs geleverd hebben en de reden waarom zij lid zijn geworden van de club. Deze maand geven wij het woord aan Monique van Everycolor in Ammerstol.

Monique is van origine kunstenares, ze is in 2013 afgestudeerd aan De Willem de Kooning Academie. Sinds 2016 is ze begonnen met haar webshop Everycolor en opende ze haar prachtige atelier aan huis in Ammerstol. Everycolor verkoopt kunstenaarsmaterialen, zoals kleurpotloden, pastelkrijt, papier, verf, tekenmaterialen, grafiekbenodigdheden, losse pigmenten, etc. Uitsluitend A-merken én altijd perfect ingespeeld op trends voor de echte liefhebbers! Bovendien komen er wekelijks nieuwe items in de webshop.

Als één van de weinigen in Nederland verkoopt Everycolor Prismacolor Premier kleurpotloden (in sets en los). Monique is zelf een echte liefhebber van de materialen die zij gebruikt en verkoopt. ‘’Vaak gaan klanten met andere producten naar huis dan ze vooraf gedacht hadden’’. Klanten waarderen Monique om haar adviezen en daarbij de probeersetjes die ze aanbied. ‘’Mensen kunnen gerust op afspraak naar het atelier komen om de producten uit te zoeken en de vele merken te vergelijken. Er komen mensen vanuit het hele land en zelfs uit België naar Ammerstol om de producten te bewonderen’’.

De houtskool- en grafietpotloden van het merk Generals zijn favoriet en worden tot de absolute top gerekend. In Nederland kun je deze alleen krijgen bij Everycolor in Ammerstol!

Monique streeft continu naar het leveren van topkwaliteit en ze is altijd bezig met het binnenhalen van nieuwe, toffe merken voor haar klanten. Tijdens corona zag Monique het aantal bestellingen op haar webshop in een rap tempo toenemen. ‘’Wat ooit klein begon is uitgegroeid tot een enorm succes en dat had ik vooraf nooit verwacht’’. Ondanks de schaarste aan grondstoffen binnen haar branche, lukt het Monique wel om de prijzen voor haar klanten beheersbaar te houden.

Lekker Wonen in de Krimpenerwaard is voor Monique samen met haar man in Ammerstol de rust en de ruimte die zij hier hebben. Voorheen woonden zij in Waddinxveen, maar deze plaats raakte volgens hen het landelijke karakter kwijt. ‘’Het atelier wat wij nu aan huis hebben is ideaal want wij kunnen bestellingen razendsnel oppakken’’ – vertelt Monique. Bovendien geeft Everycolor workshops, open dagen en cursussen. Zowel voor beginners als gevorderden en altijd in kleine groepen. ‘’Momenteel is onze workshop botanisch tekenen erg populair!’’

Everycolor is lid geworden van de club vanwege haar lokaal verbindende karakter. Graag wil Monique in contact komen met alle kunstenaars en hobbyisten in de Krimpenerwaard.

Ben jij benieuwd naar de webshop of wil je het atelier bezoeken om de unieke producten te kunnen bekijken? Ga naar www.everycolor.nl of maak een afspraak met Monique.

Volg Everycolor op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de workshops die zij aanbieden.