Belangrijke informatie tijdens Netwerkborrel

jun 27, 2022

Het is belangrijk dat je bij de netwerkborrel op donderdag 7 juli aanwezig bent, aangezien Rutger van den Bosch (bestuurslid OOCK, Ondernemend Onderwijs Capelle Krimpen) alle informatie deelt over de Bedrijvencontactdagen in november. Wij geven uitleg over de verbinding die wij willen creëren tussen het onderwijs en bedrijfsleven tijdens de Bedrijvencontactdagen en in welke vorm je hier als ondernemer aan kan deelnemen. 

Heb jij je nog niet aangemeld voor de netwerkborrel op donderdag 7 juli bij Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht? Reageer en meld je snel nog even aan middels een reply op deze uitnodiging. 

Adres
Molenlaan 16, 2861 LB Bergambacht

Aanmelden is verplicht
Graag aanmelden onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl of middels een reply. Wil je graag een introducee ondernemer meenemen? Dat kan! Laat het ons even weten. 

Het programma
16:30 uur            Inloop
17:00 uur            Ontvangst met een drankje
19:00 uur            Einde netwerkborrel

Uiteraard kun je na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief gezellig blijven voor een drankje en een hapje. Pannenkoekenhuis Onder de Molen sluit om 21:00 uur haar deuren.