Bedrijvencontactdagen 23, 24 en 25 november

jun 29, 2022

Wij hebben groot nieuws en delen dit graag allereerst met onze leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Achter de schermen zijn wij al een tijd bezig met het organiseren van de bedrijvencontactdagen voor ondernemers uit de gemeente Krimpenerwaard, gemeente Krimpen aan den IJssel én gemeente Capelle aan den IJssel.

Klinkt goed, toch? Het mooie is dat wij onze leden voorrang geven voor deelname met een stand. Er zijn maar liefst 120 bedrijven die een stand kunnen bemannen. Er is plek voor 60 ondernemers uit de gemeentes Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel en 60 stands voor ondernemers uit de gemeente Capelle aan den IJssel.

Dit meerdaagse evenement is voor ondernemers dé perfecte gelegenheid om nieuwe klanten te ontmoeten, samenwerkingen aan te gaan en om te netwerken met andere lokale ondernemers. Daarnaast kun je kennismaken met eventuele toekomstige medewerkers, aangezien wij de beurs organiseren in samenwerking met het voortgezet onderwijs. 

Hoewel het programma nog niet definitief bekend is zal van woensdag 23 november tot en met vrijdag 25 november een gigantische, unieke en feestelijke tent de plek zijn om zaken te doen en te netwerken. 

De start van iedere dag wordt ingevuld met het bezoek van de leerlingen. Ondernemers en leerlingen brengen wij gericht samen, zodat je als ondernemer niet alleen deelneemt aan een business-to-business event, maar ook jouw eventuele toekomstige stagiaires en/of medewerkers kan ontmoeten! 

Leerlingen van het voortgezet onderwijs uit de gemeentes Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel in de leeftijdscategorie van 15 tot 17 jaar komen op afspraak én goed voorbereid jouw stand bezoeken. Uiteraard ontvang je hier later meer informatie over. 

De middagen staan volledig in het teken van jouw bedrijf en ongedwongen netwerken en zaken doen. Het evenement sluiten wij natuurlijk feestelijk af met een drankje, hapje en muziek. De gezelligheid zoals jullie van ons gewend zijn!

De voorinschrijving voor leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard is geopend. Doe je mee?

Bij interesse kun je mailen naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl of middels een reply op deze e-mail. Uiteraard houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit unieke evenement! Noteer alvast de data in jouw agenda, want dit mag je echt niet missen.