Bedrijvencontactdagen ook banenbeurs!

aug 1, 2022

Op 23, 24 en 25 november organiseren wij (Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard) in samenwerking met Stichting Ondernemend Onderwijs Capelle Krimpen, de eerste editie van de Bedrijvencontactdagen. Het evenement in vindt plaats in een grote feestelijke tent op het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel.

Het doel van dit loopbaanoriëntatie evenement is om jong talent en bedrijven uit onze regio met elkaar in contact te brengen. De start van iedere dag wordt ingevuld met een bezoek van de leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ondernemers en leerlingen brengen wij gericht samen, zodat je als ondernemer niet alleen deelneemt aan een business-to-business event, maar ook jouw eventuele toekomstige stagiaires en/of medewerkers kan ontmoeten! De leerlingen volgen onderwijs in de gemeentes Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel en zitten in de leeftijdscategorie van 15 tot 17 jaar.

Werkzoekenden kunnen tijdens het evenement ook in contact komen met lokale ondernemers. Wij spelen voor de leden van onze club graag in op het tekort aan personeel. Nog nooit is er eerder zoveel vraag geweest naar personeel, dit is ook de reden geweest dat wij een digitale vacaturebank (www.vacaturebankkrimpenerwaard.nl) hebben ontwikkelt.

In totaal zijn er 120 stands beschikbaar voor ondernemers uit de Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

De inschrijving is in juni geopend. Doe jij ook mee? Wees er dan snel bij! Bij interesse kun je mailen naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl

Uiteraard houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit unieke evenement via onze verschillende social media kanalen!