Lokale ondernemer aan het woord: Laurence van Laurence Hoveniersbedrijf

aug 8, 2022

In onze rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ interviewen wij leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij stellen je voor aan ondernemers uit de Krimpenerwaard en vertellen over hun expertise, groei of een bijzondere prestatie die zij onlangs geleverd hebben. Deze maand geven wij het woord aan Laurence van Laurence Hoveniersbedrijf.

Vol enthousiasme wordt er door een gedreven team aan hoveniers dagelijks mooi werk verricht. Van het ontwerp en aanleg van tuinen tot periodieke onderhoud. Laurence Hoveniersbedrijf creëert de ideale groenbeleving, zowel voor particulieren als bedrijven en scholen.

Het team van Laurence verzamelt op de zaak in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel. Na een kort werkoverleg onder het genot van een bak koffie gaan de mannen op pad. Laurence blijft vaak op kantoor voor het verwerken van de administratieve zaken. Het team bestaat in totaal uit 6 man. ‘’Ik ben trots op de mannen. Wij werken met veel plezier aan onze klussen en wij leveren mooi werk af.’’ – vertelt Laurence trots.

Al ruim 34 jaar zit Laurence in het vak, waarvan 22 jaar als ondernemer. ‘’Wij streven met onze professionele aanpak naar een langdurige relatie. Vooral nu merken wij dat mensen de leefomgeving belangrijk vinden. Ook bij bedrijven en scholen speelt groen een steeds grotere rol’’.  Laurence vertelt over verschillende projecten met de trends van nu, zoals sedum daken die in staat zijn om veel regenwater te verwerken.

Laurence is geboren en getogen in Krimpen aan den IJssel. ‘’Je hebt hier alles op een korte afstand. De landschappen zijn prachtig en ik houd van de polder. De reden om lid te worden van de club is ons verbindende karakter. Wij werden getipt door een ondernemer bij ons op de hoek. De digitale vacaturebank sprak ons meteen aan en natuurlijk de gezellige borrels die met regelmaat georganiseerd worden’’.

Nieuwsgierig naar de projecten die Laurence Hoveniersbedrijf heeft uitgevoerd? Of ben je op zoek naar meer informatie? Ga naar de website www.laurencehoveniersbedrijf.nl of neem contact op met Laurence.