Bedrijfsvoetbalcompetitie Krimpenerwaard

aug 11, 2022

Medio oktober starten wij een bedrijfsvoetbalcompetitie in de Krimpenerwaard bij voetbalvereniging Dilettant in Krimpen aan de Lek. Iedere twee weken op vrijdagavond wordt er gespeeld, waarbij elk deelnemend bedrijf een wedstrijd speelt per avond.

In totaal kunnen er 24 bedrijven inschrijven met 7 spelers per team, inclusief keeper plus 3 reservespelers die continue mogen wisselen. Naar verwachting is de gemiddelde leeftijd van spelers 30+.

Er wordt gespeeld over de breedte van het veld met een kleinere afmeting van het doel (5×2 meter). Er zijn 2 velden beschikbaar, dus er spelen 8 teams tegelijk. In totaal spelen we 12 vrijdagen per seizoen. In de maanden december en januari worden er geen wedstrijden gespeeld.

De aanvang voor de eerste wedstrijd is om 18.00 uur, de tweede ronde start om 19.15 uur en de laatste wedstrijden starten om 20.30 uur. De wedstrijden duren 2x een half uur. (Uiteraard speelt elk bedrijf een wedstrijd per avond).

Alle spelers van een team treden aan in hetzelfde tenue (shirt en broek) en elk deelnemend bedrijf levert een scheidsrechter aan (deze persoon fluit uiteraard niet zijn eigen team/bedrijf).

Indien gewenst kunnen wij ook tenues leveren tegen een zeer schappelijke prijs inclusief bedrukking van het bedrijfslogo op de borst.

Interesse in deelname of heb je nog vragen? Mail naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Last but not least! De kantine van voetbalvereniging Dilettant is geopend tijdens en na de wedstrijden. Bovendien zal RTV Krimpenerwaard ook aandacht schenken aan deze competitie en tevens alle uitslagen en standen publiceren.