Netwerkborrel Café de Kwayste Niet in Krimpen aan de Lek

aug 31, 2022

Op donderdag 20 oktober staat de volgende netwerkborrel op de planning! Wij nodigen je graag uit bij Café ‘De Kwayste Niet’ in Krimpen aan de Lek. Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard is inmiddels uitgegroeid tot een mooie community met bijna 400 leden. Wij waarderen jullie enthousiasme en hopen ook nu weer een aantal ”nieuwe gezichten” te zien. 

Adres
Groenland, 37a, 2931 RA Krimpen aan de Lek

Aanmelden is verplicht
Graag aanmelden onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl of middels een reply op deze mail. Wil je graag een introducee ondernemer meenemen? Helemaal top! Laat het even weten en wij zorgen voor een extra naamkaartje. 

Het programma
16:30 uur            Inloop
17:00 uur            Ontvangst met een drankje
19:00 uur            Einde netwerkborrel

Uiteraard kun je na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief gezellig blijven. Café De Kwayste Niet sluit om 00:00 uur haar deuren.

Informatie
Bij binnenkomst ontvangt ieder lid 3 munten voor drankjes. Hapjes worden verzorgd door Cafe de Kwayste Niet.