Lokale ondernemer aan het woord: Marcella van FijnThuis.shop

sep 23, 2022

In onze rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ interviewen wij leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij stellen je voor aan ondernemers uit de Krimpenerwaard en vertellen over hun expertise, groei of een bijzondere prestatie die zij onlangs geleverd hebben. Deze maand geven wij het woord aan Marcella van webwinkel FijnThuis.shop.

Een webshop in de Krimpenerwaard vol met leuke woonaccessoires zoals potten, lampen, windlichten, kaarsen, kussens, cadeauartikelen en nog véél meer. Alle producten worden met liefde uitgezocht en ingepakt door startende ondernemer Marcella Pin. Een half jaar geleden opende zij haar webwinkel vanuit huis in Schoonhoven.

“In een wereld waarin perfectie de norm is, wijkt FijnThuis.shop daar juist een beetje van af. De producten in de webshop hebben veelal een rauw randje. Doorleefd, soms roestig, maar sfeervol en stoer!” – vertelt de eigenaresse trots.

Een warm en sfeervol huis maakt het ‘fijn thuis’. Marcella (32 jaar) heeft een passie voor alles wat met woondecoratie te maken heeft. Dit is dan ook de reden waarom zij haar eigen webwinkel is gestart. ‘’Ik vind het zelf erg leuk om met decoreren bezig te zijn, maar ik vind het nóg leuker om mensen blij te maken met sfeervolle woonaccessoires of unieke cadeauartikelen die gezellig ingepakt zijn.’’ Het personaliseren van eventuele (cadeau)artikelen is ook mogelijk en geeft een leuke meerwaarde. FijnThuis denkt graag met je mee en verdiept zich in de klant om een passend product aan te kunnen bieden.

Als we de eigenaresse vragen waarom mensen graag bij FijnThuis shoppen, vertelt ze enthousiast: ‘’De stijl van de woonaccessoires zijn landelijk, sober en sfeervol. En dat voor leuke prijsjes! Veel mensen vinden dit leuk en kunnen goed slagen, waardoor ik in een rap tempo een vaste klantenkring heb opgebouwd. Ik vind het – in tegenstelling tot de grote ketens – belangrijk om klant- en servicegericht te zijn. Dat wordt enorm gewaardeerd. Bovendien: voor 12:00 uur besteld is vandaag nog verzonden!’’

Met regelmaat zijn er voor de trouwe volgers winacties en weekendaanbiedingen bij FijnThuis.shop Deze worden bekendgemaakt op de verschillende social media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd aan de webshop en gaat de eigenaresse zowel in binnen- als het buitenland op zoek naar nieuwe producten en dealers om aan het assortiment toe te voegen.

Als we Marcella vragen naar haar toekomstplannen met FijnThuis.shop geeft ze een duidelijk antwoord: ‘’ik wil graag deelnemen aan lokale braderieën of evenementen waar ik mijn producten kan aanbieden, zodat mensen het kunnen bekijken en eventuele vragen kunnen stellen. Daarnaast kom ik graag in contact met lokale leveranciers voor verkoop en sta ik open voor nieuwe samenwerkingen! In de toekomst wil ik ook graag een fysieke winkel openen in de Krimpenerwaard.’’

FijnThuis.shop heeft een unieke kortingscode beschikbaar gesteld voor bezoekers van de website Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Met kortingscode ‘LWK20’ krijg je 20% korting op je eerste bestelling. De actie is geldig tot en met maandag 26 september 2022.