Ondernemer aan het woord: Schoonheidsinstituut Sanne

okt 27, 2022

In onze rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ interviewen wij leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Wij stellen je voor aan ondernemers uit de Krimpenerwaard en vertellen over hun expertise, groei of een bijzondere prestatie die zij onlangs geleverd hebben. Deze maand geven wij het woord aan Sanne van IJzeren van Schoonheidsinstituut Sanne in Krimpen aan de Lek.

Schoonheidsinstituut Sanne is gevestigd in de Dertienhuizen in Krimpen aan de Lek. Een vriendelijk gezicht opent de deur als we aanbellen. De salon is vorig jaar compleet gerenoveerd. Het is een luxe ruimte en het gehele interieur ademt rust en ontspanning uit. Bij Schoonheidsinstituut Sanne ben je welkom en mag je je thuis voelen, daar zorgt eigenaresse Sanne wel voor.

Sanne (24 jaar) wilde altijd al schoonheidsspecialiste worden en droomde van een eigen salon. Inmiddels is ze ruim 6 jaar actief in het vak en is haar droom om een eigen salon te hebben al 1,5 jaar werkelijkheid.

Voorheen volgde ze de opleidingen Allround schoonheidsspecialiste en Pedicure. Het werken als pedicure is ze vooral erg leuk gaan vinden door de verschillende stages die zij heeft gevolgd tijdens de opleiding. ‘’Wat ik mooi vind aan mijn werk als pedicure is dat ik mensen kan helpen met pijnklachten, zoals kloven, likdoorns en ingegroeide teennagels. Als cliënten bij mij de behandelstoel uitkomen kunnen ze de schoenen weer pijnloos aantrekken en prettig naar buiten lopen’’.

Sanne heeft passie voor haar vak en straalt dat ook uit. Als we haar vragen wat ze het leukste vind om te doen is de gezichtsbehandeling haar absolute favoriet. Opvallend is dat ook veel mannen de weg al hebben gevonden naar Schoonheidsinstituut Sanne.

De onderscheidende factor van de salon is de focus op natuurlijke producten, ook voor de gevoelige huid. Alle huidtypen kunnen bij Schoonheidsinstituut Sanne terecht, met als doel verzorging of huidverbetering. Geniet hier in alle rust van schoonheidsbehandelingen én massages, van een complete gezichtsbehandeling tot aan lichaamsmassage.

Als we Sanne vragen wat er nog op haar zakelijke bucketlist staat, dan antwoord ze enthousiast ‘’uitbreiding én naar Duitsland! In Duitsland is het productiebedrijf van de merken waarmee ik werk gevestigd en ik wil graag een bezoek brengen aan de fabriek. Daarnaast heb ik de droom om meerdere vestigingen met verschillende behandelkamers te openen.’’

Schoonheidsinstituut Sanne is inmiddels een jaar aangesloten bij Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. ‘’Ik voel me als eenpitter verbonden met andere lokale ondernemers. Er hangt een collegiale sfeer binnen de club en we kunnen bij elkaar terecht mochten we ergens tegenaan lopen. We hebben allemaal een vergelijkbare motivatie, instelling en gedrevenheid en dat maakt dat we een hechte club zijn“.

Wil jij jouw personeel in het zonnetje zetten tijdens de feestdagen? Schoonheidsinstituut Sanne heeft speciaal voor leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard een unieke kortingsactie opgesteld. Hoge korting voor een heerlijke gezichtsbehandeling of massage! Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden via 06 – 48 62 24 45 of mail naar schoonheidsinstituut-sanne@hotmail.com