Contactdagen Bedrijven & Onderwijs

nov 17, 2022

Het aftellen is begonnen! Na maanden voorbereiding is het volgende week dan eindelijk zover! De allereerste editie van de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs.

De stands zijn bezet met ondernemers uit verschillende sectoren/branches uit de Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Het doel van de Contactdagen is om ondernemingen in contact te brengen met de gasten, klanten, werkzoekenden en geïnteresseerden. De ochtenden van de Contactdagen staan in het teken om de nieuwe generatie te verbinden met de lokale ondernemingen. Op deze manier kan de loopbaanoriëntatie van leerlingen verbreedt worden. Netwerken en zakendoen zijn de twee belangrijkste doelen in de middagen van de Contactdagen. Lokale verbinding tussen ondernemers en toekomstig personeel, potentiële klanten en andere lokale ondernemers is belangrijker dan ooit.

De Contactdagen vinden plaats van woensdag 23 november tot en met vrijdag avond 25 november op het Koekoeksplein te Krimpen aan den IJssel. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • Woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur -14:00 uur voor het onderwijs
  • Woensdag & donderdag van 14:00 uur – 18:00 uur voor gasten, klanten, werkzoekenden en geïnteresseerden
  • Vrijdag van 14:00 uur – 21:00 uur voor gasten, klanten, werkzoekenden en geïnteresseerden

De beurs wordt vanaf 19:00 uur feestelijk afgesloten met een muzikaal optreden van Nikki met Final Search.