Terugblik op de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs

nov 30, 2022

Afgelopen week hebben wij de allereerste editie van de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs georganiseerd in Krimpen aan den IJssel.

Van woensdag 23 november tot en met vrijdag 25 november stond het Koekoeksplein in Krimpen aan den IJssel geheel in het teken van lokale verbinding tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Tijdens de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs lieten zo’n 75 Krimpenerwaardse én Capelse ondernemingen zich van hun beste kant zien! De focus van het evenement lag op het werven van nieuwe medewerkers en klanten.  

De ochtenden stonden in het teken van de leerlingen, daarvan kwamen er zo’n duizend langs in de event-tent op het Koekoeksplein. De leerlingen volgen onderwijs op het Schoonhovens College, Gemini College Lekkerkerk, Krimpenerwaard College, Eye College (voorheen IJsselcollege) en Accent Capelle.

De middagen stonden in het teken van netwerken, zakendoen en de banenbeurs voor werkzoekenden. Veel vacatures blonken uit in veelzijdigheid: van een kantoorbaan tot een job in de maakindustrie. Er was een grote diversiteit aan sectoren vertegenwoordigd, van de gezondheidszorg, gemeente tot media & communicatie, milieu en de agrarische sector. Kortom, voor ieder wat wils!

Alle standhouders ontvangen een enquête welke anoniem kan worden ingevuld, zodat wij dit mee kunnen nemen in onze evaluatie. Heb jij nog vragen, opmerkingen of feedback? Laat het ons weten via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl