Netwerkborrel 25 januari Restaurant de Proefstand

dec 22, 2022

Op woensdag 25 januari 2023 staat de volgende netwerkborrel op de planning! Wij nodigen je graag uit bij Restaurant De Proefstand in Krimpen aan de Lek. Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard is inmiddels uitgegroeid tot een mooie community met ruim 400 leden. Wij waarderen jullie enthousiasme en hopen ook nu weer een aantal ”nieuwe gezichten” te zien. 

Adres
Zaag 55, 2931 LD, Krimpen aan de Lek

Aanmelden is verplicht
Graag aanmelden onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl of middels een reply op deze mail. Wil je graag een introducee ondernemer meenemen? Helemaal top! Laat het even weten en wij zorgen voor een extra naamkaartje. 

Het programma
16:30 uur            Inloop
17:00 uur            Ontvangst met een drankje
19:00 uur            Einde netwerkborrel

Uiteraard kun je na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief gezellig blijven. 

Informatie
Bij binnenkomst ontvangt ieder lid 3 munten voor drankjes. Hapjes worden verzorgd door Restaurant De Proefstand.