Contactdagen Bedrijven & Onderwijs 2023

feb 9, 2023

Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard en Stichting OOCK zijn trots op de nieuwe opzet voor de tweede editie van de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs. Bovendien hebben wij eerder deze maand voor het eerst een hoofdsponsor aan ons evenement kunnen koppelen!

De Haay Bouwwerken in Lekkerkerk is naamdrager van de tweede editie van de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs. Mede dankzij deze betrokken hoofdsponsor kunnen we een mooi evenement neerzetten voor zowel het onderwijs als het bedrijfsleven in de Gemeente Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Uiteraard zijn we zeer trots dat de hoofdsponsor ook nog eens een trouw lid van de Ondernemersclub is en vanaf dag één bij ons aangesloten.

De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs vinden plaats op 11 en 12 oktober van 13:00 tot 21:00 uur.
Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober vinden De Haay Contactdagen Bedrijven en Onderwijs plaats, in combinatie met een banenbeurs. Ditmaal in Sporthal de Boog in Krimpen aan den IJssel. Het doel van dit loopbaan oriëntatie evenement is om jong talent en bedrijven uit onze regio met elkaar in contact te brengen.  

Het is de kers op de taart, dat leden van de Ondernemersclub dit jaar weer massaal de contactdagen steunen. Dit doen zij door deelname met een stand, het uitnodigen van relaties en het ontvangen en te woord staan van studenten en werkzoekenden uit de regio. De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs vormen het regionale trefpunt voor professionals in het ondernemerslandschap. Samen staan we sterker!

Ben jij ook geïnteresseerd om deel te nemen aan De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs? Stuur een mail naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl en wij nemen contact met je op.

Ook interesse in een bepaalde vorm van sponsoring? Neem vrijblijvend contact met ons op via bovenstaand e-mailadres.