Netwerkborrel 17 maart bij V.V. Spirit

feb 9, 2023

Op vrijdag 17 maart staat de volgende netwerkborrel op de planning! Wij nodigen je graag uit bij V.V. Spirit in Ouderkerk aan den IJssel om te netwerken met ondernemers uit de Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel.

Deze borrel staat in het teken van lokale verbinding en uiteraard praten wij je bij over alle ontwikkelingen, onder andere omtrent de tweede editie van de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs in oktober dit jaar.


Spread the word! Wil je graag een introducee ondernemer meenemen? Super leuk. De club groeit nog altijd lekker door en nieuwe leden zijn altijd welkom. Laat het ons even weten en wij zorgen voor een extra naamkaartje.

Adres
Sportlaan 3, 2935 XX, Ouderkerk aan den IJssel


Aanmelden is verplicht
Graag aanmelden onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl

Het programma
16:30 uur Inloop
17:00 uur Start netwerkborrel
19:00 uur Einde netwerkborrel

Uiteraard kun je na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief gezellig blijven.

Bij binnenkomst ontvangt ieder lid 3 munten voor drankjes. Hapjes worden verzorgd door V.V. Spirit.