Nieuw: Luijten Duurzaamheidsbeurs Krimpenerwaard

mrt 7, 2023

Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard en Luijten Installatie- en verwarmingstechniek in Lekkerkerk slaan de handen ineen voor de organisatie van de allereerste lokale duurzaamheidsbeurs voor de Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel. De beurs vindt plaats in Sporthal de Boog in Krimpen aan den IJssel op woensdag 18 en donderdag 19 oktober 2023 en is voor zowel inwoners als ondernemers. Toegang is voor bezoekers gratis.

Luijten Installatie- en verwarmingstechniek in Lekkerkerk is trotse naamdrager van de eerste editie van de duurzaamheidsbeurs voor zowel inwoners als ondernemers in de Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel, met interesse voor duurzaamheid. Mede dankzij deze betrokken hoofdsponsor kunnen we een mooi evenement neerzetten waar bezoekers informatie kunnen inwinnen over dit onderwerp. 

De Luijten Duurzaamheidsbeurs Krimpenerwaard vindt plaats op woensdag 18 en donderdag 19 oktober van 13:00 tot 21:00 uur. Het doel van dit evenement is om duurzaamheid in de breedste zin van het woord onder de aandacht te brengen, samen met energietransitie en -besparing. De verschillende thema’s zijn duurzaamheid in- en om het huis, duurzame/alternatieve mobiliteit en zelfs duurzame voeding komt aan bod. Interessant voor zowel particulieren als ondernemers! Wie zijn huis of bedrijf(/productieprocessen) wil verduurzamen, kan bruikbare informatie opdoen tijdens de beurs. 

Het is de kers op de taart, dat veelal leden van onze ondernemersclub de allereerste duurzaamheidsbeurs in onze regio steunen. Dit doen zij door middel van deelname met een stand en het presenteren van de duurzame methodes en/of producten die zij gebruiken en of aanbieden. Ook zijn de Gemeente Krimpenerwaard en de Gemeente Krimpen aan den IJssel op veel vlakken bezig met duurzaamheid. Daar hebben zij ook de inwoners en bedrijven bij nodig. Hierover vertellen zij u graag meer tijdens de duurzaamheidsbeurs.

Een week voorafgaand aan de Luijten Duurzaamheidsbeurs Krimpenerwaard, op 11 en 12 oktober, vinden De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs in Sporthal de Boog plaats. Het doel van dit evenement is om lokale ondernemers met elkaar én met het onderwijs in de regio samen te brengen. Daaraan gekoppeld zit ook de banenbeurs voor werkzoekenden. Kortom, in totaal staan 4 dagen in oktober geheel in het teken van lokale bedrijvigheid en lokale verbinding. Daar zijn wij als Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard natuurlijk enorm trots op! Wij zijn u daarom graag op de allereerste Luijten Duurzaamheidsbeurs van de Krimpenerwaard. 

Ben jij ook geïnteresseerd om deel te nemen aan de Luijten Duurzaamheidsbeurs Krimpenerwaard? Stuur een mail naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl en wij nemen contact met je op.