Open Bedrijvendag van Markenstraat in Lekkerkerk

mrt 12, 2023

Afgelopen zaterdag kon iedereen de nieuwe bedrijfslocaties van De Haay Bouwwerken, DW Willektrans, Kok Afvalcontainers en De Jong Gedenksteen Onderhoud aan de van Markenstraat in Lekkerkerk komen bewonderen. Deze dag stond in het teken van de officiële opening na de brand in mei 2021. Burgemeester Pauline Bouvy-Koene verrichtte afgelopen zaterdag de officiële opening door middel van het doorzagen van een houten balk. 

Bezoekers konden binnen kijken bij de verschillende bedrijven op het bedrijventerrein in Lekkerkerk en een rondleiding van de ondernemers krijgen. Bovendien waren er demo’s, kon je genieten van een hapje en drankje en voor de kinderen was er een springkussen waar zij zich konden uitleven. Vanaf 12:00 uur was er gratis patat. 

Vol trots presenteerden de vier ondernemers zichzelf en de nieuwe bedrijfslocaties, daarnaast hebben zij hun dank uitgesproken voor de massale support in moeilijke tijden. Destijds werd een inzamelingsactie opgestart door mede-ondernemers en de Lekkerkerkse bevolking, dit gaf de ondernemers een steuntje in de rug. Zij waarderen iedere vorm van steun die zij hebben gehad en daarom wilden zij graag iets terugdoen. Kortom het was een bijzondere dag, zeker in relatie tot het verleden. Met een mooie opkomst waaronder veel familie en vrienden kijken de ondernemers terug op een geslaagde opening!

Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard feliciteert alle ondernemers aan de Van Markenstraat in Lekkerkerk met de officiële opening van de nieuwe bedrijfslocaties. Wij wensen De Haay Bouwwerken, DW Willektrans, Kok Afvalcontainers en De Jong Gedenksteen Onderhoud veel succesvolle ondernemersjaren op het bedrijventerrein in Lekkerkerk.