Luijten Omloop van de Krimpenerwaard 17 juni

mrt 14, 2023

Fietsliefhebbers opgelet! Op zaterdag 17 juni 2023 is de tweede editie van de Luijten Omloop van de Krimpenerwaard. Een fietstocht voor zowel de recreatieve fietser als de geoefende en fanatieke toerwielrenner. Er zijn 3 afstanden: 25km, 60km en 100km.

Tijdens de Luijten Omloop van de Krimpenerwaard komen naast recreatieve fietsers en wielrenners ook verschillende ex-prof wielrenners samen om de mooie toertocht te fietsen. De verschillende tochten gaan door het fraaie natuurgebied van ons mooie Krimpenerwaard en over onze dijken met uitzicht op de Lek. Geniet van de mooie omgeving, de verschillende routes zijn fantastisch!

Iedereen kan op zijn of haar eigen tempo mee doen
De Luijten Omloop van de Krimpenerwaard start bij Dorpshuis Lekkerkerk (voorheen Amicitia. Raadhuisplein 1-5 in Lekkerkerk). Tevens vind hier het evenemententerrein plaats én de finishlijn voor alle routes. Er is GPS beschikbaar bij de start locatie.

Interesse? Ga voor meer informatie naar www.omloopvandekrimpenerwaard.nl