Leer golfen van een professional

mrt 23, 2023

Wethouder Economische Zaken, Hugo van der Wal trapt af! Leer golfen van een professional bij Golfbaan Crimpenerhout. Gratis voor leden van de ondernemersclub. Heb jij altijd al willen leren golfen? Dat kan nu onder begeleiding van een golfprofessional bij Golfbaan Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek. Een bijzondere kans om samen met collega’s of collega-ondernemers onder leiding van een echte golfprofessional te leren golfen.

Golf is een leuke en uitdagende sport, bij uitstek geschikt om samen met jouw collega of collega-ondernemers te beoefenen. Voor de sportieve ondernemers onder ons die willen ontdekken of golf iets voor hen is, hebben wij in samenwerking met Golfbaan Crimpenerhout een leuke tijdelijke GRATIS actie. Op een ontspannen manier krijg je een goed beeld van de golfsport en leer je zelf een balletje slaan. Niet onbelangrijk: golf is een sport die weinig tot geen blessures oplevert.

Om een optimale slagingskans voor iedereen te realiseren is het alleen mogelijk om met een tweetal deel te nemen. Het gaat om een eenmalige training van 1,5 uur met individuele begeleiding van een golfprof. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Meld je aan via joep@golfbaancrimpenerhout.nl (Let op! Uitsluitend voor leden van ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard).