Netwerkborrel leden Ondernemersclub bij Het Cultuurhuis

apr 7, 2023

Op donderdag 25 mei staat de eerstvolgende netwerkborrel op de planning! Niet zomaar een netwerkborrel, want we hebben iets te vieren: het twee jarig bestaan van Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard! Je bent van harte uitgenodigd om met ons het glas te heffen bij Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

In de afgelopen twee jaar zijn er de nodige successen geboekt binnen onze club! Veel leden hebben hun netwerk kunnen uitbreiden, hun (lokale) naamsbekendheid zien toenemen én er zijn nieuwe samenwerkingen gestart naar aanleiding van de lokale verbinding die onze club heeft gecreëerd.

Samen voor een lokaal sterke Krimpenerwaard!
Tijdens de netwerkborrel op donderdag 25 mei in Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek gaan we gezamenlijk terugblikken op de hoogtepunten in de afgelopen twee jaar én nemen we je mee in alle ontwikkelingen en ideeën voor dit jaar. Jij bent er toch ook bij? Aanmelden kan via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl

Het programma
16:30 uur            Inloop
17:00 uur            Ontvangst met een drankje
19:00 uur            Einde netwerkborrel

Uiteraard kun je na afloop van de netwerkborrel op eigen initiatief gezellig blijven bij Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Informatie
Bij binnenkomst ontvangt ieder lid 3 munten voor drankjes. Hapjes worden verzorgd door Grand Café Siep.

Adres
De Markt 201, 2931 EC Krimpen aan de Lek

Aanmelden is verplicht
Graag aanmelden onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl of middels een reply op deze mail. Wil je graag een introducee ondernemer meenemen? Leuk! Laat het ons even weten en wij zorgen voor een extra naamkaartje.