Netwerkbijeenkomst Golfbaan Crimpenerhout

jun 1, 2023

Op donderdag 6 juli vanaf 16:30 uur is er een netwerkbijeenkomst bij Golfbaan Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek. Deze netwerkbijeenkomst is voor alle leden van Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard. Het doel van het evenement is om ook buiten werksituaties elkaar op een aangename, informele manier te treffen. Daarom gaan we swingen, putten, pitchen en gezamenlijk een potje footgolf spelen!

Uiteraard willen wij je ook graag kennis laten maken met Golfbaan Crimpenerhout, een prachtig aangelegde 9-holes golfbaan in een waterrijk gebied met uitdagende fairways en spannende bunkers, ontworpen door een echte baanarchitect. Dit is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje of teambuilding middag.

Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een lekker hapje en drankje met elkaar na te praten en te netwerken. Wie heeft er een verborgen talent ontdekt en wie bakte er helemaal niks van? Gezelligheid en lol maken is waar het om gaat, maar dat is niet alles…

De opbrengst van deze netwerkbijeenkomst vormt een mooie donatie aan de Giovanni van Bronckhorst foundation en komt daarom ten goede aan sport- en onderwijstrajecten voor kinderen met een leerachterstand of gebrek aan zelfvertrouwen. Een mooi initiatief van onze Krimpenaar Giovanni van Bronckhorst, die wij graag willen steunen! Doe jij ook mee?
 
Het programma
16:30 uur            Inloop
17:00 uur            Start activiteiten (swing, putten, pitchen en footgolf)
18:30 uur            Einde activiteiten en tijd voor de borrel!
 
Het adres
C.G. Roosweg 9, 2931 LK Krimpen aan de Lek
 
Aanmelden
Graag aanmelden via mail onder vermelding van bedrijfsnaam en afgevaardigde via info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl Wil je graag een introducee ondernemer meenemen? Leuk! Laat het ons even weten en wij zorgen voor een extra naamkaartje.